Euroconsumers Invest - Belgium Branch

en
fr
nl

Wie zijn we

We zijn een beleggingsmaatschappij actief in het verlenen van financieel advies en het ontwerpen van financiële producten en diensten.

Euroconsumers Invest (ECi) werkt met alle partijen actief op de financiële markten door financieel inzicht te verschaffen in alle beleggingsproducten beschikbaar voor bedrijven en consumenten in Europa, Latijns-Amerika en de rest van de wereld.

We werken samen met alle entiteiten en organisaties die willen bijdragen tot een duurzamere financiële markt en meer macht willen geven aan de burger.

Onze missie

icon-mission-1

Deskundig financieel advies en diensten verstrekken aan (financiële en niet-financiële) ondernemingen en beleggers om de financiële producten beschikbaar op de markt te verbeteren.

icon-mission-2

De kloof tussen beleggers en financiële informatie dichten.

icon-mission-3

Burgers de nodige middelen aanreiken opdat ze hun vermogen beter zouden kunnen beheren.

icon-mission-4

Bijdragen tot een duurzamere economie.

Onze aanpak

Dankzij onze grondige kennis van financiële producten leveren we onze partners de juiste tools om de uitdagingen op de markten aan te gaan door middel van een correcte productenanalyse en advies en opleidingen verschaft door experts uit verschillende landen.

Grenzeloze oplossingen

Onze diensten komen ten goede aan mensen over heel Europa, rekening houdend met de nationale context. De adviezen van Euroconsumers Invest betreffen meer dan 500 miljoen euro activa.

Onze beproefde methodologieën zijn erkend door de markten en kennen geen grenzen. Onze diensten zijn wereldwijd toepasbaar.

Hoe gaan we te werk?

check-yellow

We plaatsen ons volledig in de schoenen van de klant.

check-yellow

We stellen een beleggingsstrategie op en gaan na in welke mate de klant in welke producten het best belegt.

check-yellow

We wijzigen en verbeteren onze beleggingsportefeuille indien nodig.

check-yellow

We voorzien een continue opvolging om ervoor te zorgen dat de portefeuille evenwichtig is samengesteld.

Wat we doen

Bij Euroconsumers Invest werkt een team gemotiveerde financiële experts die heel wat ervaring heeft met de financiële markten. Conform onze missie en ons DNA leveren we onze partners de volgende oplossingen.

icon-2
Beleggingsadvies

We leveren financieel en beleggingsadvies aan (financiële en niet financiële) bedrijven en beleggers: van adviesraden tot directiecomités van wereldmerken en ondernemers van innovatieve startups met asset allocatie en financiële oplossingen. Op basis van uw doelstellingen ontwerpen wij een strategie op maat om uw zakelijke uitdagingen aan te gaan en stellen wij de beste financiële producten en diensten voor om uw doelstellingen te bereiken.

icon-3
Financiële informatie

We bieden uw klanten de middelen om hun vermogen te laten renderen en vergroten de betrokkenheid en het behoud van hun werknemers door hen kennis en opleiding te bieden op het vlak van persoonlijke financiën. Wij garanderen uw werknemers, leden van uw club of organisatie en klanten een duurzaam en permanent beleggingsmodel.

icon-4
Unieke inhoud en analyses

We werken samen met financiële analisten en economisten verspreid over het Europese continent die een multifactoriële en multisectoriële evaluatie leveren van het internationale landschap.

Dit alles wordt gegoten in een handige en bruikbare content, of die nu dient om de beste beleggingskeuze te maken voor iemands pensioen of het beheer van de activa van een bedrijf.

icon-5
Voor elke partij een gepersonaliseerde oplossing

Financiële professionals en bedrijven van elke omvang kunnen toegang krijgen tot nog meer gespecialiseerde en gedetailleerde financiële inhoud, analyses en advies. Zo kunt u financiële beslissingen nemen en aanbevelen op een degelijke technische basis. Het is alsof je je eigen team van analisten hebt.

Op basis van het risicoprofiel en de doelstellingen van de klant ontwerpt ons team een beleggingsportefeuille. Het evenwicht tussen winstgevendheid en volatiliteit beantwoordt aan de strategische behoeften van elke klant.

Internationale partnerships die resultaten opleveren

Partners over de hele wereld helpen ons financiële producten te ontwerpen die zijn gebaseerd op de behoeften van wereldwijde belanghebbenden.

Vandaag hebben wij verschillende partnerschappen waardoor wij bijna tien financiële producten kunnen aanbieden. En als u deel uitmaakt van een financiële instelling die de financiële wereld wil transformeren, staan wij klaar om een speciaal product voor u te bespreken en te ontwerpen.

Partner van de consumenten, verenigingen en bedrijven om financiële oplossingen en markten te verbeteren. Voor meer informatie contacteer ons kantoor in België!

Telefoon:

+322 790 41 80

Adres:

Hollandstraat 13, 1060 Brussel